Україна переможе, українська пісня допоможе: як артисти приближають перемогу (ВІДЕО)

409

Виступи перед переселенцями, військовими та українцями, яких війна розкидала по світу. Повірити у повномасштабне вторгнення росії артисти Алла Попова та Олександр Зайченко не могли, але зрозуміли, у цей непростий для Батьківщини час мають допомагати і словом, і ділом. І в першу чергу своєю творчістю, адже Україна переможе, українська пісня допоможе.

І хоча від самого початку бойових дій на території нашої держави були сумніви, чи варто у такий період витрачати час на мистецтво, люди самі почали запрошувати їх до виступу.

І далі на українських артистів чекали мало не у всьому світі. Італія, Німеччина, Словенія та навіть Єгипет. Почути рідне слово та нашу милозвучну мову закордоном хотіли не лише українці, які змушені були тікати від бойових дій, але й іноземці. І в першу чергу шукали в ній підтримку.

Та окрім підтримки духу та настрою, артисти виходили на сцену ще з однією метою – благодійною.

Збирали допомогу українським захисникам артисти по всьому світу. В першу чергу брали речі, які допоможуть врятувати життя. І кожен гуманітарний вантаж передавали особисто.

По поверненню в Україну вирушили допомагати бійцям не лише гуманітарним вантажем, але й словом, а точніше піснею.

Артисти зізнаються, співали для військових і з 2014-го року, однак зараз бачити юні обличчя, чиї долі обпалені війною, вкрай важко.

Та після спілкування з бійцями ще раз переконуються, вони налаштовані лише на перемогу. А якщо в неї вірять наші військові, отже вона точно буде.

Загалом артисти передали гуманітарну допомогу військовим на приблизну суму в один мільйон гривень. І продовжують свою волонтерську діяльність далі. Вже на наступному тижні планують знову вирушати з благодійними концертами закордон. Свою допомогу державі не вважають чимось особливим, переконують, це їхній обов’язок як українців.