Обвинуваченим тероборонцям з Радомишля продовжили запобіжний захід (ВІДЕО)

248

Тероборонцям Віктору Ільченку та Олександру Юрку продовжили строк тримання під вартою ще на 2 місяці.

Резонансне вбивство 12-річного Даниїла Бєльченка та поранення 9-річного Олексія Нечипоренка шокувало всю країну. У стрілянині, яка сталася 7 березня підозрюють службових добровольчого формування «Радомишльська варта». Мовляв вони переплутали дітей з диверсантами та відкрили вогонь. Справу в суді розглядали вже декілька разів, а 27 та 28 вересня до суду надійшли нові звернення.

Та суд задовольнив клопотання прокурора – залишити під вартою на 60 діб без права внесення застави. З таким рішенням адвокат Віктора Ільченка не погоджується.

«Ми вважаємо цю ухвалу необґрунтованою і незаконною, ми обов’язково, у найкоротший термін, будемо подавати апеляцію», — каже адвокат Юрій Радзиєвський.

До 27 листопада Ільченко перебуватиме в СІЗО, а підсудний Юрко на гауптвахті Житомирського зонального відділу Військової служби правопорядку.

Нагадаю, обвинуваченим інкримінують кримінальне правопорушення, вчинене групою осіб, умисне вбивство малолітньої дитини, закінчений замах на вбивство та незаконне поводження зі зброєю.