У житомирському «Центрі захисту тварин» на 15% зросте вартість надання ветеринарних послуг

У житомирському «Центрі захисту тварин» на 15% зросте вартість надання ветеринарних послуг

У КП «Центр захисту тварин» переглянули вартість надання ветеринарних послуг. Таке рішення погодили сьогодні під час засідання виконавчого комітету міської ради. Йдеться про зростання ціни на ветеринарні послуги у межах 15%. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Ціни змінили в зв’язку із здорожчанням витратних матеріалів та медикаментів. Ми надаємо 151 послугу, в середньому їхня вартість зросте на 15%», — каже директорка КП «Центр захисту тварин» Олександра Мельник

Однак, пільги на стерилізацію домашніх тварин — залишаються. Йдеться про пенсіонерів — власників котів та собак, які є малозабезпеченими.

Найбільш затребуваною послугою у Центрі лишається стерилізація. Але у комунальному підприємстві планують запровадити ще 27 нових ветеринарних послуг.

«Це будуть більш складні оперативні втручання,яких раніше у «Центрі захисту тварин» не було», — відзначила Олександра Мельник.

Нагадаємо День захисту тварин: які улюбленці у житомирян та де знайти свого пухнастого друга. У Житомирській області зафіксували 25 випадків сказу серед тварин, особливо напружена ситуація у Бердичівському районі. У Житомирі переселенцям безкоштовно пропонують простерилізувати тварин.