У Житомирі погасили марку «Слава Збройним Силам України!» (ВІДЕО)

Укрпошта презентувала марковий аркуш «Слава Збройним Силам України!» до державного свята – Дня захисників та захисниць України. Це другий благодійний випуск після марки з Патроном. 8 гривень з кожної проданої одиниці буде направлено на підтримку наших захисників.

Кожна поштова марка відображає образи сучасних українських захисників з різних підрозділів та містить емблему відповідного виду та роду військ. Загалом, представлені Десантно-штурмові війська, Сухопутні війська, Військово-морські та Повітряні сили, ССО та ТРО. У Житомирі спецпогашення пройшло в День захисника та захисниці України, що начальник обласної військової адміністрації вважає досить символічним.

Автором поштового випуску, присвяченого нашим захисникам, є український дизайнер з Краматорська Антон Хрупін. Він же розробив ескіз марки «Вільні. Незламні. Непереможні», презентованої до 31-ї річниці незалежності України. Нова марка випущена тиражем в 1 мільйон примірників. Придбати поштовий випуск «Слава Збройним Силам України!» можна починаючи з 14 жовтня в міських відділеннях Укрпошти по всій країні, а також в офіційному онлайн-магазині.