Скільки часу місто буде без електротранспорту і як до цього ставляться житомиряни

До вечора електротранспорт містом не курсуватиме, таке остаточне рішення міської ради. Сподіватися, що його запустять до кінця тижня теж не радять. 

«Ми не можемо прогнозувати, що буде через декілька годин. Постійно з вечора плануємо на ранок, зранку вже плануємо на вечір, в такому режимі працюємо, зараз по-інакшому точно не вийде, ми бачимо ситуацію і в інших містах України практично така сама» — повідомив заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.

Нині навантаження на себе взяли приватні перевізники та комунальні автобуси, їх максимально намагаються випускати на лінії за аналогічними маршрутами. 

«На сьогоднішній день у нас максимально випустили автобусів на рейс. У нас по маршруту 2-го та 3-го тролейбусу з Богунії їздить наш комунальний автобус по маршруту двійка, трійка. Загальна кількість – 135 автобусів працює на даний момент у Житомирі» — розповів заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.

Скільки така ситуація зберігатиметься – невідомо, втім поки електротранспорт стоїть, місту вдається заощадити та й навіть цього недостатньо. 

А поки ж житомиряни не скаржаться, до рішення із призупинення роботи електротранспорту ставляться із розумінням, хтось навіть і з гумором