У Житомирі знову взялися за ремонт вулиці Київської: коли планують завершити (ВІДЕО)

На Київській кипить робота, працівники комунального підприємства розпочали демонтаж старого асфальту й плитки. Процес розділили у декілька черг, а ремонт дороги проведуть відразу у декількох місцях.

«У нас визначився переможець по вулиці Київській. Від частини від Небесної сотні до вулиці Хлібної ми замінюємо повністю тротуар на тротуарну плитку і відновлюємо дорожнє покриття на цій ділянці. Також туди входить невеликими картами поточний ремонт вулиці київської до Івана Сльоти», — каже заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.

По плану, уже з наступного тижня робітники розпочнуть укладати плитку та асфальт, розраховують, що усі роботи завершать максимум за місяць, утім процес може затягнутися, каже заступник міського голови, якщо й надалі будуть перебої із електропостачанням.

Реконструювати Київську Житомирська обласна держадміністрація взялася ще до війни, утім із початком повномастабного вторгнення фінансувати видатки не змогли, нині зобов’язання на себе взяла міська рада, а обійдеться ремонт у близько 7 мільйонів гривень. Житомиряни кажуть, уже давно чекають на відновлення цієї ділянки, тож готові терпіти незручності.