У Житомирі водій автомобіля ВАЗ здійснив наїзд на студента (ВІДЕО)

9-а ранку. Перехрестя вулиць Великої Бердичівської та Івана Франка одне з найбільш жвавих, адже люди йдуть на роботу, а студенти на навчання. Одному з таких сьогодні не судилось дійти до своєї alma mater.

«Близько 9-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у місті Житомирі по вул. Великій Бердичівській. На даний час встановлено, що водій автомобіля ВАЗ здійснив наїзд на пішохода», — каже начальниця відділу комунікації ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

Пішоходом виявився студент одного з місцевих університетів 2001-го року народження. А ось 54-річний водій, який здійснив наїзд, є жителем Малинської громади. За словами брата керманича, чоловік сам їхав до лікарні. Майже одразу на місце події прибула швидка та слідчо-оперативна група. Потерпілого було доставлено до травматологічного відділення першої міської лікарні.

Сам же потерпілий говорити із журналістами відмовився. У патрульній поліції повідомили, що за попередньою інформацією у хлопця діагностували травму голови. Та його життю наразі нічого не загрожує. Нині триває з’ясування обставин події.