У Житомирі розгорнуть 21 пункт обігріву: встановлять металеві печі, генератори та даватимуть гарячий чай (ВІДЕО)

Прийдешня зима гарантовано має бути найскладнішою за усю історію незалежної України. І ворог продовжує докладати до цього ще більше зусиль. Житомир поступово готується до холодів та вжили деяких заходів, котрі допоможуть зберігати тепло та воду в оселях містян.

Та й за таких умов можуть бути форсмажори. Адже в першу чергу, генератори – це також техніка, яка має здатність виходити з ладу. Окрім того на період опалювального сезону Житомир очікує нову хвилю переселенців, котрих також варто забезпечити теплом. З огляду на це по місту планують розгорнути 21 пункт обігріву.

Кожен з цих пунктів обігріву розташовуватиметься на базі існуючих адміністративних приміщень та матиме декілька видів альтернативного опалення.

Також пункти будуть забезпечені генераторами.

За кожний пункт будуть відповідати конкретні люди, котрі налагодять доставки дров, приготування чаю та розміщення населення. Цілодобово там знаходитись не дозволятимуть.

Розгортати пункти обігріву планують у всіх районах міста, в залежності від попиту скрізь можуть облаштувати різну кількість.