У Новограді-Волинському підписали Меморандум про співпрацю з ГО «Волонтерський штаб Житомира»

У Новограді-Волинському підписали Меморандум про співпрацю з ГО «Волонтерський штаб Житомира»

Усвідомлюючи необхідність об’єднання зусиль органів місцевого самоврядування з неурядовими організаціями для підвищення спроможності та розвитку нашої громади в різних її напрямках, особливо в умовах війни, 28 жовтня 2022 року підписано Меморандум про співпрацю між Громадською організацією «Волонтерський штаб Житомира» в особі голови організації Чибуровською Галиною та заступником міського голови, головою Гуманітарного координаційного центру Наталією Борис. Про це повідомляє пресслужба Новоград-Волинської міської ради.

«Під час зустрічі членів громадської організації та керівників соціальної та гуманітарної сфери, обговорено організацію ряд заходів, передбачених даних Меморандумом (надання необхідної інформації, матеріально-технічних ресурсів, проведення консультацій тощо), спрямованих для подальшого взаємовигідного співробітництва на благо людей Новоград-Волинської міської територіальної громади», – йдеться у повідомленні.

В цей день ГО «Волонтерський штаб Житомира», перебуваючи в Новоград-Волинській громаді з волонтерською допомогою, видали 335 сімейних продуктових наборів внутрішньо переміщеним особам.