За незаконне зберігання наркотиків з метою збуту звягельчанину загрожує до 10 років позбавлення волі

187
За незаконне зберігання наркотиків з метою збуту звягельчанину загрожує до 10 років позбавлення волі

Днями слідчі Новоград-Волинського районного відділу поліції оголосили чоловікові про підозру у зберіганні наркотичних речовин з метою збуту. А 31 жовтня обвинувальний акт було скеровано до суду. За такі дії йому може загрожувати ув’язнення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У травні, під час відпрацювання райцентру, дільничні офіцери поліції помітили чоловіка, який розпивав спиртне на зупинці громадського транспорту. Під час спілкування із ним поліцейські помітили, що звягельчанин підозріло себе поводить. У результаті поверхневого огляду правоохоронці виявили у нього 40 згортків із психотропами.

Усі обставини події зафіксували працівники слідчо-оперативної групи, а виявлене направили на експертне дослідження.

27-річний чоловік розповів, що займався поширенням заборонених речовин. «Закладки» планував зробити на вулицях м. Новограда-Волинського, проте йому завадили правоохоронці», – йдеться у повідомленні.

Відтак за вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Днями на підставі зібраних доказів та результатів проведених експертних досліджень слідчі Новоград-Волинського райвідділу за процесуального керівництва місцевої окружної прокуратури оголосили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального діяння.

31 жовтня, після проведення усіх необхідних процесуальних дій, обвинувальний акт було скеровано до суду.

Відповідно до чинного законодавства незаконне зберігання наркотичних речовин у великих розмірах з метою збуту карається позбавленням волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.