У СБУ нагадали про відповідальність за колабораційну діяльність (ВІДЕО)

202

Вісім місяців війни і попри численні звірства та руйнування з боку агресора — колаборантів, які підтримують російську агресію не меншає. За весь період воєнного стану лише в нашій області викрито десятки зрадників.

Пропаганда війни карається виправними роботами, позбавленням волі на строк до трьох років та позбавленням права обіймати певні державні посади. Відтак, у Житомирі співробітники СБУ викрили заступницю директора місцевого ліцею, який був зруйнований рашистами.

Тепер ймовірно жінка вестиме свою пропаганду у стінах не навчально закладу, а у місцях позбавлення волі. У службі безпеки зазначають, що у всіх зафіксованих випадках колаборанства є ще одна небезпечна сторона.

Будь-яке звернення про ймовірність зрадницької діяльності фіксується службами та перевіряється на достовірність. Якщо ви володієте такою інформацією існує декілька способів повідомити про це.

Найбільше пропаганда поширюється через соціальні фмережі. Вперше російські сайти були заблоковані у 2017 році строком на 3 роки, тоді до санкційного списку увійшло понад 450 компаній. У травні 2020 блокування продовжили на такий же термін. Та є соціальні мережі, які заблокувати складно, це стосується телеграм каналу, тому потрібна спільна робота.