Життя триває. Мами загиблих під опікою благодійного фонду «Чисте Полісся» (ВІДЕО)

369

Їх об’єднало спільне горе, вони вчяться жити у новій воєнній реальності, без своїх дітей, яких забрала війна. Пані Олена згадує про свого загиблого сина зі сльозами на очах і говорить, що таких, як вона, в нашій області багато і щоб підтримувати одна одну вони створили свою спільноту.

Про те, що таких жінок багато знає голова Житомирської обласної ради, а нині військовослужбовець Володимир ФедорЕнко.

Життя цих жінок розділилося на до та після, а дехто і досі не може знайти свою дитину.

І таких питань багато та Володимир Федоренко запевняє, усім чим зможуть допоможуть, адже мамами та дружинами загиблих солдатів тепер також опікується благодійний фонд «Чисте Полісся».

Засновники благодійного фонду «Чисте Полісся» кажуть, підтримувати мам та дружин у складних життєвих ситуаціях зможуть у багатьох напрямках і шукатимуть ресурси серед міжнародних партнерів.

Горе від втрати сина чи чоловіка не вдається пережити без наслідків. Більшість жінок, яких запросили на зустріч з представниками фонду, скаржаться на погане самопочуття та на дорого вартісне лікування.

Вислухати та допомогти – це обов’язок кожного з нас, вважає військовослужбовець Володимир Федоренко.

Кожна історія болюча та особлива. Мама загиблого захисника розповідає, що у їхній сім’ї сталося справжнє диво, яке дає сили жити далі.

Усі, хто має бажання допомогти може долучитися до роботи благодійного фонду, адже як було зазначено — це проблема всієї країни. Навіть щирі слова підтримки зігріють у тяжкі хвилини життя матерів та дружин загиблих.