4 лікарні міста отримали нові електрокардіографи японського виробництва (ВІДЕО)

252

Між 4-ма медичними закладами міста розподілять нові електрокардіографи. Йдеться про 1у, 2у та дитячу міські лікарні, а також Центр ПМСД. На найбільші виділять і відповідно більше приладів.

На озброєнні лікарень такі апарати є, однак деяким з них вже більше 5 років. Окрім того, в першу чергу, кажуть лікарі, це швидкість та якість, а у проблемах із серцем немає місця затримках та помилці.

Передача електрокардіографів відбулась завдяки спільним зусиллям міської ради та Гуманітарного Хабу «Житомир». Благодійники кажуть планують продовжувати роботу у цьому напрямку та хочуть забезпечити такими приладами кожну лікарню.

З початку повномасштабної війни волонтери Хабу не припиняють працювати заради допомоги країні та рідному краю. Приблизно на 700 тисяч доларів було вже передано військового обладнання, окрім того неодноразово надавались і медикаменти, а також безпілотники. Зараз благодійники готують ще один проєкт допомоги.

Після передачі кардіографів, апарати одразу відправились до медичних закладів і вже зовсім скоро почнуть працювати задля порятунку людських життів.