У Житомирі 21 поверхівка має борг перед водоканалом, в десятці неплатників будинок на Ціолковського

131
У Житомирі 21 поверхівка має борг перед водоканалом, в десятці неплатників будинок на Ціолковського

Цьогоріч заборгованість житомирян перед водоканалом склала 75 млн грн. Проте попри все підприємство продовжує виконувати свої  зобов’язання перед абонентами і співробітниками. Наразі наші фахівці перекладають мережі та беруть участь у ліквідації наслідків аварійних ситуацій не лише Житомира, – вони відновлюють зруйновану інфраструктуру тих міст, які найбільше постраждали від наслідків військових дій. Про це повідомляє пресслужба КП «Житомирводоканал».

«За умови, якщо кожен абонент сплатить за отримані послуги, – ми зможемо зробити більше: і для нашого міста, і для тих населених пунктів, які найбільше постраждали від війни.

На жаль, маємо незмінних боржників, зокрема й з числа платоспроможного населення. У десятці боржників лідерство тримає багатоповерхівка, яка знаходиться за адресою: вул. Ціолковського. Загальний борг по будинку становить майже 330 тисяч», – йдеться у повідомленні. 

Загалом у Житомирі 21 багатоповерхівка має борг, який є більшим від 200 тисяч, а рівень оплати населення у них є нижчим від 90%, тобто щонайменше 10% абонентів не сплачують за отримані послуги.