У Житомирі презентували книги, які стануть справжнім путівником для кожного українця (ВІДЕО)

224

Книгу з промовистою назвою «Ukraїner» презентували у Житомирі. Це вже друга робота автора на цю тематику, у якій описані події за останні три роки до початку повномасштабного вторгнення.

Частинка Житомира також потрапила на сторінки видання. Авторів зацікавив завод «Електровимірювач», а точніше його нова інтерпретація.

Щоб вивчити Україну з середини автори зробили два експедиційних кола всією країною. Їхня подорож почалася ще в 2016 році. За цей період вони почули сотні цікавих історій про тих, хто живе своєю країною.

У час війни хочеться ще більше говорити про Україну і тим самим популяризувати її у різних куточках світу. Автори не лише видають книжки, паралельно вони знімають відеоролики, які транслюють за межами країни.

У Житомирі вже створено певний хаб, де письменники презентують свої книги. Сьогодні це надважливо — голосно говорити про свою країну, вважає засновниця громадської організації «Житомир, зроби голосніше!»

Для тих, хто не мав можливості подорожувати Україною, ця серія книг стане справжнім путівником та натхненням, переконує Людмила Зубко.

А доки автори вже збирають нові історії і жартують, що перша сторінка, завжди пишеться останньою.