Завдяки програмі «Велике будівництво» відновлено роботу спортивного комплексу «Авангард» (ВІДЕО)

337

У стінах цієї спортивної школи виріс не один майстер спорту міжнародного класу. Та за роки свого існування приміщення «Авангарду» потребувало капітального ремонту. Після тривалої реконструкції двері до спортивних занять знову відкриті.

Своєчасний і грамотно виконаний старт у плаванні – запорука успіху для спортсменів. Сьогодні кнопку старту натиснув голова Житомирської військової адміністрації Віталій Бунечко.

Окрім великого переліку ремонтних робіт, директор відокремлює нову, сучасну очистку води. Для дитячого здоров’я це надважлива складова.

Не басейном єдиним славиться спортивна школа. Такі види спорту як дзюдо, триатлон, сучасне п’ятиборство, спортивна аеробіка, кікбоксинг популярні серед маленьких житомирян. Тому спортивні зали теж оновлені, на таку реконструкцію витратили 20 мільйонів гривень.

Ще однією з переваг реконструкції директор відмічає безперервність роботи спортивної школи, це дає можливість прийняти більше дітей.

Попри війну, спортивні заклади Житомира та області продовжують свою роботу та реконструкцію. І планів на майбутнє ще багато, говорить Віталій Бунечко.