Вбив дружину та наклав на себе руки: смерть двох односельчан сколихнула Попільнянщину (ВІДЕО)

198

За кілька кроків від хвіртки правоохоронці виявило тіло 52-річної Ірини із численними ножовими пораненнями. На тому ж подвір’ї знайшли і її чоловіка. Також бездиханного.

Поруч із жінкою лежав і закривавлений ніж. Подія сталась в ніч з 13 на 14-те листопада і сколихнула усе селище Харліївка Попільнянської громади.

За версією слідства, між подружжям виник конфлікт, який і спричинив вбивство.

За словами односельчан, подружжя оселилось у Харліївці понад 5 років тому у батьківській хаті жінки. А близько двох тижнів тому Ірина із сином переїхали до селища Попільні. 13 листопада жінка, зі слів сусідів, приїхала до обійстя у господарських справах. Надвечір односельці почули з будинку голосну сварку. І саме вони зранку першими знайшли бездиханне тіло та викликали правоохоронців.

Односельчани кажуть, померла була дуже доброзичливою та веселою жінкою. А ось поведінка її чоловіка останнім часом змінилась, зазначає староста.

Та свідками сварок у родині сусіди, кажуть, були частенько. Чоловік досить часто поводив себе агресивно та ображав дружину. Однак жінка все одно пробачала та залишалася поруч, бо, за словами односельчан, любила.

Наразі триває розслідування кримінального провадження та з’ясування всіх обставин та причин. Призначено низку експертиз.