Останній матч у році: «Полісся» завершило рік перемогою над ФК «Карпати» (ВІДЕО)

324

Останню гру у цьому році житомирське «Полісся» зіграло у Львові із місцевими «Карпатами». Матч виявився своєрідним «зіткненням лідерів», адже клуби йшли один за одним у турнірній таблиці. Перший тайм розпочався перевагою «вовків», а вже на 14-й хвилині команда відкрила рахунок.

М’яч до воріт «Карпат» відправив Деніс Янаков. На 30-й хвилині «Карпати» залишилися у меншості – Олег Лень отримав другу жовту картку і залишив поле. Це і стало головним переломним моментом, запевняє тренер команди.

До першого тайму додали 3 хвилини, однак рахунок не змінився. На перерву команди пішли з результатом 0:1. Та вже на 50-й хвилині гри «Карпати» зрівняли рахунок. Автором голу став Ростислав Тарануха. Та нічия протрималась близько 5 хвилин, тоді ж Євгеній Морозко зі штрафного забив другий гол за команду «Полісся».

Зрештою, рахунок 1:2 став остаточним. Тренер переможців каже, грали приблизно на рівні.

Самі ж футболісти кажуть, особливо принциповою цю гру не вважають, однак готувались як до кубкової. Хотіли завершити рік перемогою.

Як результат, «Полісся» знову обіграло «Карпати» і відірвались вперед на 12 очок. Житомиряни йдуть на зимові канікули, маючи 13 перемог та 1 нічию у цьому сезоні.