У Житомирі вітали зі святом волонтерів області (ФОТО)

У Житомирі вітали зі святом волонтерів області (ФОТО)

Сьогодні привітали зі святом волонтерів Житомирщини, які 8 років дбають про нашу армію та простих українців. Саме вони стали неодмінною частиною державної машини, яка має на меті одну ціль – наблизити нашу Перемогу. Повідомив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«Зараз волонтерський рух на Житомирщині – це величезна армія небайдужих. Тисячі прохань про допомогу щодня. І стільки ж відповідей: «Прийнято. Шукаємо. Куди везти?». Адже волонтерство – це бути корисним людям всюди, де цього потребують найбільше. Це здатність ділитися своїми грошима, роботою і знаннями, аби наблизити Перемогу», – зазначає Бунечко.

Саме волонтери віддають армії останні збереження, свої сили та час, готують домашню їжу для захисників на передовій, майструють протитанкові їжаки, плетуть маскувальні сітки. Допомагають у гуманітарних штабах, закуповують амуніцію. Дістають військовим чи не все найнеобхідніше: дефіцитні бронежилети, тепловізори, тактичні аптечки та ще багато іншого. Завдяки їм сотні тонн гуманітарних вантажів з усього світу щодня їдуть на фронт, аби у наших бійців було все, щоб стійко тримати оборону.

Волонтери Житомирщини – це тисячі жителів, які допомагають Збройним силам та внутрішнім переселенцям.

«Волонтерська підтримка – це ще один незбагненний для ворога фактор нашої Перемоги. Адже вони досі не можуть зрозуміти, як у лічені дні стає можливим придбання супутників, техніки, зброї та будь-чого що потрібно нашим захисникам, щоб викинути окупанта з рідної землі», – підкреслює Віталій Бунечко.

Віталій Бунечко дякує усім волонтерським об’єднанням: «Разом ми робимо важливу роботу. Допомагаємо один одному долати труднощі, бо іншого шляху немає. З дня у день – разом до Перемоги!».