Головна акторка фільму «Коза Ностра. Мама їде» презентувала стрічку у Житомирі (ВІДЕО)

Щирий сміх та гучні овації, так у Житомирі зустріли Ірму Вітовську із презентацією фільму «Коза Ностра. Мама їде». Акторка зізнається, кіно у якому вона головна героїня особисто представляє уперше й розповідає, яку місію поклали на цю стрічку.

«Родинні цінності. Насправді, я ніколи не очікувала, що ця стрічка завдяки пандемії не вийшла вчасно в 21-му, можливо сьогодні це і є її місія бути терапевтичним таким інструментом з людьми, які травмовані», — розповідає акторка театру і кіно Ірма Вітовська.

Й трошки спойлерить про що фільм і що нового навчилася під час зйомок.

Головна героїня фільму Влада Коза продає свій дім у Карпатах та летить до сонячної Сицилії та виявилося донька, до якої вона поїхала, там її не чекала. Тож після сварки Влада випадково опиняється на віллі колись могутнього італійського мафіозі дона Фредо й влаштовується до нього прибиральницею, а згодом стає реформаторкою дотепер старої, неефективної та, головне, негуманної мафії. Після виходу у світ фільм уже встиг завоювати нагороду.

А ще додає, українці врешті-решт мають запам’ятати: ми найкращі скрізь, у тому числі вже не пасемо задніх і в кіноіндустрії.

«Коза Ностра. Мама їде» показали у кінотеатрі імені І. Франка в межах проекту «Кіно заради перемоги», загалом тур налічує 41 український фільм й тепер одним із його амбасадорів стала і Ірма Вітовська. Жінка зізнається, її й справді раніше частіше бачили на екранах саме телебачення, утім війна у 14-му змінила її ставлення до російської мови і усіх проектів пов’язаних із «запорєбріком».

Поки знайти на платформах фільм ще не можна, адже уперше Україна побачила картину 1 грудня, далі кіно мандруватиме державою, тож поки усіх запрошують на перегляд до кінотеатрів.