У Житомирі підписали меморандум про співпрацю між ОВА та Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців

У Житомирі підписали меморандум про співпрацю між ОВА та Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців

Сьогодні, 19 грудня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко провів робочу зустріч з  представниками Управління Верховного комісара організації об’єднаних націй у справах біженців в Україні. Також участь у заході взяв заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський,  представниця Управління Верховного комісара організації об’єднаних націй у справах біженців в Україні Кароліна Ліндхольм Біллінг та представники профільних структурних підрозділів облвійськадміністрації. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Під час зустрічі учасники обговорили можливості відновлення та будівництва житла для жителів Житомирщини, які постраждали від повномасштабного вторгнення рф до України. 

Також представниками Управління Верховного комісара організації об’єднаних націй у справах біженців передали для закладів соціального захисту Житомирщини, які займаються реєстрацією внутрішньо переміщених осіб», – йдеться у повідомленні. 

Наприкінці зустрічі Віталій Бунечко та Кароліна Ліндхольм Біллінг підписали Меморандум про співпрацю, яким планується суттєве розширення організацією фінансування відновлення зруйнованих росією осель жителів області.