Спортсмени з Житомирщини вибороли призові місця в Кубку України з армрестлінгу (ФОТО)

248
Спортсмени з Житомирщини вибороли призові місця в Кубку України з армрестлінгу (ФОТО)

З 14 по 18 грудня 2022 року в селищі Воловець на Закарпатті, відбувся Кубок України з армрестлінгу. У змаганнях взяв участь 191 спортсмен з 19 областей України. Про це повідомляє Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«На Закарпатті вже втретє проводиться Кубок України з армреслінгу, рівень, організація та обслуговування змагань з кожним роком зростає!

Категорії були численними, поєдинки видовищними та емоційними, за столом не поступаючись одне одному конкурували молодість та досвід. Кожен спортсмен виклався на повну та отримав незабутні враження від власної боротьби, та спостерігаючи за перебігом змагань», – йдеться у повідомленні.

Абсолютним переможцем на ліву руку став Стецюк Вадим (Тернопільска область), здолавши в напруженому поєдинку Пасєку Ігора (Тернопільска область), який посів друге місце, бронзовим призером став Ковбаса Микола (Житомирська область). На праву руку чемпіоном абсолютної категорії став Пасєка Ігор (Тернопільска область), а Греченюк Роман (Київська область) посів друге місце, бронзу здобув Чуєнко Денис  (Черкаська область).

За підсумками боротьби, маємо такі результати в командному заліку:

  • І місце здобула команда Полтавської області;
  • ІІ місце за Житомирською областю;
  • ІІІ вибороли спортсмени Львівської області.