Діти області зібрали подарунки для бійців на передову (ВІДЕО)

Солодощі, листи, теплі рукавички та шкарпетки, усе це днями поїде на передову від дітей Житомирщини. Особливо шкарпеткам усі будуть дуже раді, зізнається військовий.

«Зараз це дуже актуальне питання, щоб в такі морози наші хлопці не мерзли, мали змінні шкарпетки. Як то кажуть, якщо тепло в ноги, значить тепло організму», — говорить представник 95-ї десантно-штурмової бригади.

Збирали посилку вихованці позашкільних закладів з усієї області і це далеко не перша акція Житомирського обласного Центру дитячої та юнацької творчості.

А ще, зазначають, не остання. Посилки для бійців тут стараються робити кожні два тижні, наступного разу хочуть передати окопні свічки. Бійці 95-ки кажуть, особливо приємно отримувати такі подарунки саме від дітей.

Цікавим захід зробили і для дітей. Свято відбулося у формі квесту діти, виконуючи завдання, шукали кролика, який десь заховався. А на завершення заходу діти зустріли святого Миколая, загадали йому бажання, отримали свої солодкі подарунки й таки знайшли кролика й передали військовим на передову пакунки, "заховані" у "кучугурах" снігу. А поки ж на наступний новий рік тут загадали бажання і дорослі.

А вже до кінця тижня посилка від дітей зігріватиме бійців на передовій.