Проїзд автошляхами Житомирщини забезпечено, — САД у Житомирській області

Проїзд автошляхами Житомирщини забезпечено, — САД у Житомирській області

21 грудня проїзд автомобільними дорогами держзначення – без ускладнень. Дорожнє покриття сухе, місцями вологе. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

«Контролюємо стан проїзду в цілодобовому режимі. Адже навіть незначні опади при від’ємних показниках температури повітря можуть призвести до ожеледиці.

Минулої ночі такі опади спостерігались у північній частині області.

Особливу увагу дорожні організації при обробці піщано-сольовою сумішшю приділяємо ділянкам доріг з підвищеною аварійністю, а саме: на поворотах, підйомах та спусках, під’їздах до населених пунктів та пішохідних переходах, мостах та шляхопроводах», – йдеться у повідомленні.

Сьогодні розчищали від снігової «каші» узбіччя доріг, обробляли реагентами вологу проїжджу частину, прибирали сміття з доріг та придорожніх урн.

За прогнозами синоптиків сьогодні по області без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі -3.+2°, вдень -1..+4°.

22 грудня – невеликий дощ. Вночі та вранці слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вдень місцями туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі -3..+2°, вдень -1..+4°.

Про стан проїзду дорогами державного значення можна дізнатися зателефонувавши до єдиного контакт-центру: +38 067 400 60 80.