У Житомирі нагородили освітян, які перемогли у Всеукраїнському конкурсі «Вчитель-новатор» (ФОТО)

У Житомирі нагородили освітян, які перемогли у Всеукраїнському конкурсі «Вчитель-новатор» (ФОТО)

Сьогодні нагородили житомирських вчителів-переможців Всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор» в номінації «Інноваційний прорив» та доповідачів 13-ї міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2022». Педагоги отримали грошові премії. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Освітня родина завжди пліч-о-пліч. Зараз, попри всі виклики, наші діти навчаться: і очно, і дистанційно, забезпечено різні форми навчання. І це надважливо. І ми бачимо, що це командна робота. Дякую департаменту освіти за роботу. Бажаю, аби в 2023 році ми були у такому ж складі, в мирній Україні!», — сказала Марія Місюрова, заступниця міського голови.

«Вітаю з прийдешніми святами. І хочу побажати нам усім здоров’я та потужної праці на нашому освітянському фронті. Бо кожен із нас працює на Перемогу. Ми, освітяни, не лише навчаємо. Ми навчаємось самі. Крізь усі виклики, які постають у нас на шляху, ми навчаємось навчати дітей в умовах епідемій, в умовах війни. Дякую кожному, хто поряд в складні часи!», — додав директор департаменту освіти Валентин Арендарчук.