У Житомирі завершила роботу резиденція Святого Миколая: про що мріють діти (ВІДЕО)

Таку пісню житомирському Святому Миколаю доводиться чути декілька разів на день. Війна відклала свій відбиток і на маленьких українців. Тепер замість веселих новорічних віршиків діти співають патріотичні пісні. Та все одно вірять у казку та чекають на подарунки під подушкою та ялинкою.

Серед бажань у дітей є іграшки, одяг та солодощі. Однак є і більш вагомі мрії, як до прикладу Сашко попросив 14-й Айфон. Але для цього, запевняє, за рік робив добрі справи. Зокрема, ловив рибу.

Та чесно зізнається, не завжди був слухняним. В наступному році обіцяє виправитися. Та поки молодші дітки мріють про подарунки, старші бажають чогось не собі, а нашим військовим.

Сам же Святий Миколай говорить, часто у дітей бажання схожі, однак в основному просять одного.

Щасливі очі своїх дітей раді бачити і батьки. Кажуть, у такий складний час хоча б малеча має мати святковий настрій. Заради цього і дарують казку.

Тієї ж думки і Олена. Каже, хоча її донечка ще маленька, однак дуже реагує на тривогу та лякається. Тому такі моменти казки мають бути, аби діти не відчували того жаху, що коїться в країні.

Жінка додає, українцям потрібно вірити, адже наші мрії збуваються. А коли у цілої країни одна мрія на всіх, інакше бути не може.