У Житомирі відбулася підсумкова сесія «Освіта Житомирщини: вчу та вчусь заради Перемоги» (ФОТО)

У Житомирі відбулася підсумкова сесія «Освіта Житомирщини: вчу та вчусь заради Перемоги» (ФОТО)

У Житомирському центрі творчості дітей і молоді пройшов підсумковий освітній форум за участі заступниці Міністра освіти і науки України Віри Рогової та керівництва Житомирської області та міста. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

Віра Рогова наголосила на тому, що за 2022 рік Житомирщина має найкращі результати з безпеки. Незважаючи на складну ситуацію, усі показники на Житомирщині покращились у 2-3 рази.

«Багато роботи було проведено в області, але найбільше зробили саме освітяни. Окрім роботи у галузі, ви усі допомагаєте і збройним силам. Незважаючи на усі складнощі, ми продовжили навчальний рік у березні і розпочали новий навчальний рік. Міністерство саме точно не справилося б, я дуже вдячна нашим директорам департаментів, які 24/7 з нами на зв’язку», — зауважила Віра Рогова.

Відбулася презентація платформи психологічної допомоги для учнів та педагогів «Ikeep», презентація українсько-ізраїльського проєкту з психологічної підтримки. Також на форумі обговорили відкрите партнерство — Open Partnership, згадали про міжнародну співпрацю та підтримку освітньої галузі Житомирщини, створення освітнього хабу Житомирщини та реалізацію програми «Ноутбук кожному вчителю».