Пункти Незламності Житомирщини забезпечені всім необхідним та функціонують цілодобово

Пункти Незламності Житомирщини забезпечені всім необхідним та функціонують цілодобово

За інформацією Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА, в області на сьогодні створено всього 349 «Пунктів Незламності» що працюють цілодобово, з яких 295 стаціонарних та 54 мобільних «Пунктів Незламності» в адміністративних приміщеннях територіальних громад області, закладах освіти, охорони здоров’я, пристосованих для роботи в умовах відсутності централізованого електро та теплопостачання. 

Так, на Житомирщині функціонує 164 «Пункти Незламності» відповідального бізнесу та 46 об’єктів з генераторами а саме: аптеки, відділення банків, магазини,кафе/ресторани, АЗС. У кожному Пункті налагоджено цілодобове чергування, визначено відповідальних працівників із зазначенням їх контактних даних. 

Також при обласній військовій адміністрації створено та діє «Пункт Незламності», який знаходиться за адресою: майдан ім. С.П. Корольова, 14, м. Житомир. 

«Забезпечено цілодобове функціонування усіх «Пунктів Незламності». Для їх безперервного функціонування пункти облаштовано булер’янами, інтернет-зв’язком, речами першої необхідності, генераторами та сформовано в достатній кількості резерв пального до них», — розповів заступник директора Департаменту соціального захисту населення Анатолій Д’яченко. 

Адреси Пунктів Незламності можна знайти за ПОСИЛАННЯМ.