Працівник Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олега Ольжича Віталій Пивоваров загинув у важкому бою, захищаючи Україну

Працівник Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олега Ольжича Віталій Пивоваров загинув у важкому бою, захищаючи Україну

Як повідомляє Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олега Ольжича, 03 січня 2023 року у важкому бою героїчно загинув працівник установи Віталій Пивоваров. 

У перші дні повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну Віталій добровільно пішов у лави Збройних Сил України.

«Він був прекрасною людиною, дуже скромним, доброзичливим та інтелігентним молодим чоловіком. У нього все ще було попереду. Віталій був донором, по кілька разів на рік здавав кров, щоб рятувати життя людей. І ось тепер він віддав останні краплини власної крові за те, щоб всі ми залишалися вільними людьми в незалежній, нескореній Україні», — йдеться у повідомленні.

Віталій Вадимович Пивоваров народився 01 червня 1984 року в м. Житомирі. 

Після закінчення Житомирської гуманітарної гімназії № 23 вступив на історичний факультет Житомирського державного університету імені Івана Франка. Працював на посадах провідного, головного спеціаліста в Державному архіві Житомирської області. Навчався в аспірантурі на кафедрі історії України ЖДУ імені Івана Франка. Згодом перейшов на роботу в Управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації. Останнім місцем його трудової біографії була Житомирська обласна наукова універсальна бібліотека імені Олега Ольжича.