У Житомирі відбулась 13-а позачергова сесія обласної ради

У Житомирі відбулась 13-а позачергова сесія обласної ради

Сьогодні, 10 січня, відбулась 13-а позачергова сесія Житомирської обласної ради восьмого скликання. На засіданні були присутні 36 депутатів. Про це повідомляє Житомирська обласна рада.

Зібрання пройшло під головуванням заступника голови обласної ради Володимира Ширми. Участь у роботі сесії взяли начальник ОВА Віталій Бунечко та його заступники, представники правоохоронних органів. 

Традиційно сесія розпочалася із виконання Державного Гімну. Опісля депутати вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх загиблих захисників України. 

Порядок денний сьогоднішнього засідання складався з одного питання. 

«На сесії депутати підтримали звернення до Верховної ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення прийняття проєкту Закону України “Про особливості управління об’єктами державної власності в лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціалізованого державного лісогосподарського акціонерного товариства “Ліси України” в редакції, запропонованій Державним агенством лісових ресурсів України», – йдеться у повідомленні. 

Перед початком роботи сесії відбулося спільне засідання постійних комісій з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів та з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності правопорядку та антикорупційної діяльності, на якому депутати попередньо розглянули це питання.