У Житомирі для очищення вулиць від снігу працювало 10 одиниць спецтехніки та понад 100 працівників

У Житомирі для очищення вулиць від снігу працювало 10 одиниць спецтехніки та понад 100 працівників

217 тон піскосуміші висипали на дороги міста за ніч. Техніка працювала і на проїжджій частині, і на тротуарах. Станом на 6 ранку задіяно 9 одиниць підмітальної техніки та 135 працівників. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Комунальники почали працювати ще з вчорашнього вечора. Вночі працювало 10 одиниць по вулицях міста: просипання, прочищання і ще раз просипання. Зараз друга зміна працює вулицями міста, які не встигли просипати і прочистити вночі. 

Що стосується тротуарів, так як у нас не відбулися торги щодо керуючих компаній, зараз прочищають тротуари комунальні підприємства, працюють з третьої години ночі. Є перелік вулиць на яких тротуари вже прочищені і які прочистять за найближчі кілька годин. 

На комунальному підприємстві цілодобово працює черговий, який приймає дзвінки від житомирян, інформація опрацьовується і ми одразу реагуємо на звернення. Щодо піскосуміші, то її вистачить до кінця січня, паралельно оголошено торги на закупівлю солі», — каже Олександр Шевчук, заступник міського голови.