Вихованці «MODERN» з Олевщини посіли призове місце на канадсько-українському фестивалі (ФОТО)

Вихованці «MODERN» з Олевщини посіли призове місце на канадсько-українському фестивалі (ФОТО)

Вихованці олевського Центру розвитку та відпочинку «MODERN» гідно представили Олевщину на міжнародному рівні. Вони взяли участь у канадсько-українському фестивалі дитячої та юнацької творчості Торонто-2022, де посіли почесне 3 місце та були нагороджені кубком, медалями та дипломами. Про це повідомляє Офіційний сайт Олевської територіальної громади.

Фестиваль проводився у партнерстві з канадською онлайн платформою ApplyBoard, яка спрощує процес пошуку, надання документів та їх прийому до вищих навчальних закладів США, Канади і Великобританії для міжнародних студентів.

Міський голова Сергій Лисицький зустрівся з місцевими призерами фестивалю та вручив подяки Олевської міської ради за високий рівень виконавської майстерності, особистий внесок у розвиток та популяризацію хореографічного мистецтва та гідне представлення Олевської міської територіальної громади. Також діти отримали солодкі новорічні подарунки.

До зустрічі долучилися начальник відділу культури та туризму Анна Вжесінська та депутат міської ради Олена Цурська.

«Я щиро вітаю вас з вдалим виступом, представленням нашої громади та бажаю щасливого майбутнього, яскравих злетів, творчого натхнення та позитивних емоцій», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький, а також привітав діток та їх батьків з новорічними святами.