Три родини ДБСТ Житомирщини отримали необхідні подарунки від Польщі та Олени Зеленської

Три родини ДБСТ Житомирщини отримали необхідні подарунки від Польщі та Олени Зеленської

Завдяки співпраці Фундації Олени Зеленської та команди Першої леді Республіки Польща Агати Корнгаузер-Дуди, ДБСТ зі Звягеля, Бердичева та Баранівки, з нагоди новорічних й різдвяних свят отримали вкрай необхідні у житті родин та діток речі. Про це повідомив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Нещодавно польське представництво, серед яких – Надзвичайний і Повноважний посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцькі, Генеральний консул Республіки Польщі у Вінниці Дамян Цярціньскі, завітали до родин Щавлінських, Левицьких та Вдовиченків. 

«Об'єднаними зусиллями Офісу Першої леді Польщі та Фундації Олени Зеленської для сімей нашої області було передано генератори, побутову техніку, ноутбуки, освітнє приладдя, засоби гігієни, солодощі та іграшки. А 6-річній Ангеліні з родини Щавлінських, від Агати Дуди передали необхідні аксесуари для кохлеарних імплантів, які, на жаль, відсутні в Україні. Також усі родини отримали привітальні листівки, яку власноруч підписала дружина Президента Польщі.

Ми дякуємо Першим леді України та Республіки Польща, командам, які були дотичні до збору та доставки гуманітарного вантажу, а також усьому польському народу за підтримку українських родин. Добро не знає кордонів!», – йдеться у повідомленні.