У Бердичеві підбили підсумки роботи за минулий тиждень та окресли план роботи на найближчий час

У Бердичеві підбили підсумки роботи за минулий тиждень та окресли план роботи  на найближчий час

Понеділок у Бердичівській районній військовій адміністрації розпочався з апаратної наради, під час якої були підбито підсумки минулого тижня та окреслено план роботи на найближчий час. Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк вкотре наголосила на необхідності вчасно й оперативно реагувати на звернення громадян та якісно виконувати усі розпорядження, що надходять на адресу адміністрації. Про це повідомляє пресслужба Бердичівської РВА.

Під час наради особлива увага акцентувалася на розробці відповідної містобудівної документації, адже у разі відсутності комплексних планів просторового розвитку території у територіальних громад, вони не зможуть отримати донорську допомогу на відновлення, розбудову чи будівництво нових об’єктів.

У зв’язку з реорганізацією Держпраці, заплановано оновлення складу робочої групи з легалізації заробітної плати, щоб у новому складі проводити роботу з підприємцями щодо детінізації доходів. Також доведена інформація про ситуацію по Аграрному сектору на території Бердичівського району.

Служба у справах дітей доповіла, що станом на січень місяць на території бердичівського району є 20 прийомних сімей та 6 дитячих будинків сімейного типу, з прийомні сім’ї (дві з Гришковецької громади й одна з Ружинської) пройшли відповідне навчання та готові приймати дітей, ще одна родина стоїть у черзі для проходження відповідного навчання. Окрім того, протягом минулого, 2022 року в районі було усиновлено 6 дітей.

«Бердичівська районна військова адміністрація забезпечена альтернативними джерелами живлення (генераторами) та системою супутникового зв’язку Starlink, і готова у повному обсязі виконувати свої обов’язки, покладені державою, під час виникнення екстреній ситуації», – наголосила Людмила Димидюк наприкінці наради.