Що має бути в кейсі стиліста для створення зачісок?

259
Що має бути в кейсі стиліста для створення зачісок?

Професійний стиліст повинен бути готовим до будь-якої непередбачуваної ситуації, тому його кейс часто вміщує найрізноманітніші прилади для створення зачісок. Плойка для локонів, фен з насадками, мультистайлери, різноманітні щипці, лаки та інші матеріали, основа набору кожного майстра, тому вони в першу чергу повинні бути якісними. В інтернет-магазині Ksuu Store кожен охочий може придбати саме такі прилади, а додатковим стимулом для покупки стане їхня доступна ціна. Переглянувши каталог продукції, спеціаліст може підібрати будь-які актуальні вироби, багато з яких підходять клієнтам і для домашнього використання.

Актуальні інструменти

Якісний інструмент для завивки чи випрямлення волосся — основа кейса майстра для створення стильних зачісок. Зазвичай він представлений наступними приладами:

  • різноманітними плойками з керамічним чи іншим типом захисного покриття (їх діаметр може коливатися від 10 до 38 мм, що дозволяє отримувати локони різного об’єму);
  • щипцями для вирівнювання волосся;
  • плойки-гофре;
  • феном (професійні моделі часто мають набір корисних насадок для укладання пасм, але іноді в пригоді стає навіть невелика портативна модель).

Ніколи не можна з упевненістю сказати, що може знадобитися в тому чи іншому випадку, тому майстер має бути готовим до будь-яких обставин, завчасно підготувавши все, що може допомогти створити бажаний образ.

Невидимки, шпильки та гребінці

Набір фіксаторів для волосся представлений великим асортиментом товарів різного кольору, розміру і сили фіксації. Обрати конкретний варіант можна виходячи з особливостей тієї чи іншої зачіски, проте професійний стиліст повинен мати у своєму кейсі різні варіанти таких виробів. Невидимки та шпильки допоможуть зафіксувати локони у потрібному положенні чи закріпити шиньйон, а гребінці часто використовуються у весільних зачісках для кріплення фати, хоча цим сфера їх використання не обмежується.

У будь-якому разі забувати про такі дрібні деталі не варто, адже без них часто просто неможливо досягти бажаного результату.

Лаки для волосся

Стайлінг у роботі стиліста не остання річ. Оскільки кожен засіб має свій ефект, кейс спеціаліста повинен місити як гелі для надання волоссю блиску (можливо з блискітками), так і засоби для роботи з неслухняним волоссям і лаки різної сили фіксації. Останні найбільш актуальний продукт, а вибір конкретного виду залежить від структури волосся клієнта і бажаної сили фіксації. Слабкий і середній ступінь фіксації зазвичай використовуються для створення легких «натуральних» укладок, а сильна і надсильна ступені дозволяють створювати навіть найскладніші образи з великою кількістю деталей.

Стануть у пригоді й сухі шампуні, а також спреї для сивини, які можуть використовуватись не тільки за прямим призначенням, а й допоможуть створити бокову лінію зачіски.

Килимок для плойки

Працюючи дома у клієнта, завжди залишається ризик зіпсувати поверхню дивана чи інших предметів меблів інструментами з високою температурою поверхні. Достатньо лише на декілька секунд доторкнутися до покриття чи неправильно поставити плойку і додаткові проблеми вам гарантовані. Запобігти таким ситуаціям допоможе спеціальний килимок для гарячих інструментів, з яким вам більше не доведеться шукати в робочій зоні кімнати безпечне положення для щипців і плойки.

Подовжувач — один з обов’язкових аксесуарів

Стайлінги в електричних приладах —  звісно, важлива складова роботи майстра при створенні зачісок, але без подовжувача більшість з них може виявитись недоцільними. Це особливо актуально при необхідності використання одразу кількох гарячих інструментів, для яких у звичайних квартирах просто немає спеціальних місць. Щоб не заплутатись в інструментах і не потрапити у незручне становище, майстру краще додати до свого кейса невеликий подовжувач для розеток. Він дозволить одночасно підключити до мережі та нагріти всі необхідні прилади всього за кілька хвилин, до того ж такий прилад не займає багато місця і його можна розмістити у будь-якому кутку чи на полиці.