В Овручі затримали 33-річного чоловіка, який намагався продати пістолет

В Овручі затримали 33-річного чоловіка, який намагався продати пістолет

Незаконну оборудку провів 33-річний житель місцевої громади. Чоловік прагнув підзаробити, продавши пістолет. Щоправда, не знав, що на «ділову зустріч» з’являться поліцейські. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Обставини продажу пістолета на одній з вулиць міста правоохоронці задокументували. Зброю та 3 тисячі гривень, в які продавець оцінив товар, вилучили. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Відомо, що він раніше вже був засуджений за крадіжки, незаконне поводження з наркотиками та зброєю», – йдеться у повідомленні.

Попередньо, пістолет, який він продав, перероблений зі стартового для стрільби бойовими патронами. Остаточні висновки будуть зроблені після проведення відповідних експертиз.

Слідчі, за процесуального керівництва з Коростенською окружною прокуратурою, оголосили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.