Військові Житомирщини почали отримувати теплу форму від Фонду Порошенка та корпорації «ROSHEN» (ВІДЕО)

«Якщо не в ЗСУ, то для ЗСУ». Так вважає депутат Житомирської обласної ради Олександр Рабінович разом із колегами. Фонд Петра Порошенка та корпорація «ROSHEN» передали для військових Житомирщини близько 800 комплектів зимової форми. Благодійники кажуть, надати саме таку допомогу вирішили за численними зверненнями захисників.

Першими свої фліски та теплі штани отримали військовослужбовці однієї з частин Житомирського району та 190-го навчального центру. Захисники, примірявши обновки, кажуть, відразу помітно якість.

Із новим вбранням у військових піднімається і настрій, жартують, «це те, чого їм не вистачало».

Допомогу від фонду Порошенка отримала і славнозвісна 95-а бригада. З метою безпеки показувати своїх облич на камеру хлопці не можуть, та за кадром кажуть, хоча й попереду весна, морози не відступають. Тож аби зігрітися теплий одяг завжди доречний.

Завдяки благодійникам та волонтерам, зізнаються військові, Перемога стає все ближчою. Та в той же час наголошують, потреба у теплих речах залишається.

Загалом з 24 лютого фонд Порошенка спрямував на підтримку ЗСУ більше півтора мільярда гривень. За ці кошти було придбано: бронежилети, кевларові шоломи, зброю (зокрема кулемети, снайперське обладнання та інше), пікапи, вантажівки DAF, Спартани, тягачі та бронемашини, тепловізори, дрони, прилади нічного бачення, електрогенератори, цифрові радіостанції, старлінки, військовий одяг, турнікети, натівські аптечки та системи очистки води. Та збори продовжуються, як відомо, Петро Порошенко подвоює суму для допомоги ЗСУ зібрану небайдужими українцями, які донатять на ГО «Справа громад».