У Житомирі бойові коти з-під Кремінної шукають домівку (ВІДЕО)

Вони беруть їх з собою на чергування, разом бережуть порядок, їм шиють форму, годують та дарують своє тепло. А найголовніше – їх рятують. Окрім збереження власного життя, наші військові завжди знаходять можливість врятувати тварин, яких війна залишила напризволяще. Такі ж опинилися і в Житомирі.

Соледар, Бахмут, Кремінна та Чорнобаївка. Саме так звати 4-х пухнастиків, котрих привезли військові з-під Кремінної.

Після пережитого та побаченого котики перебували у стані стресу, адже у тих місцях, звідки вони родом, дуже гучно та лячно, тож тварини це також відчувають та по-особливу переживають. Однак до нового місця адаптувалися досить швидко. Вже навіть пройшли вакцинацію та стерилізацію. Наймолодший з них – 2-місячний руденький красунчик вже з доволі сильним характером.

Соледар – найстарший, має приблизно рік. Та саме він найбільш лагідний.

Серед активних хлопців причаїлись і дві спокійні принцеси-сестрички. Чорнобаївка — героїчна кішка, готова до захисту власного простору, як й місто, на честь якого її назвали. Вона спортивна і вільна духом, як невеличка, але героїчна місцина на Херсонщині.

А ось її сестричка досі має сумний та глибокий погляд. Зараз уся ця бойова банда пухнастиків шукає нову родину, котра допоможе їм забути жахи минулого. За свій маленький вік вони вже встигли пережити більше, аніж деякі люди. Але й для своїх господарів вони також не залишаться у боргу.

До того ж котяче муркотіння має лікувальні властивості. Тож звертайтеся до «Центру захисту тварин», аби забрати свого чотирилапого друга. А поки ви думаєте, котяча терапія від Чорнобаївки.