На Житомирщині проїзд державними автошляхами забезпечно: на дорогах працюють 20 одиниць спецтехніки (ВІДЕО)

На Житомирщині проїзд державними автошляхами забезпечно: на дорогах працюють 20 одиниць спецтехніки (ВІДЕО)

Станом на ранок понеділка державні дороги області у проїзному стані. Помірні морози та снігопади вже кілька днів на території Житомирщини. Для забезпечення безпечного проїзду автомобільними шляхами державного значення техніка працює у цілодобовому режимі 7 днів на тиждень. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

«Минулими вихідними для розчищення та обробки реагентами було задіяно 31 спецмеханізм та 37 дорожників, ускладнень в русі зафіксовано не було.

Наразі на основних маршрутах області працює 20 одиниць техніки, за потреби, до роботи стане ще 30 спецмеханізмів», – йдеться у повідомленні.

Сніг місцями посилюється, температура повітря -4. Вітер північний, 5-10 м/с. Синоптики прогнозують по області зниження температури цієї ночі до -9°.

Нагадуємо користувачам доріг, що на нашому балансі знаходяться лише дороги загального користування державного значення (індекси М, Н, Р, Т) та штучні споруди на них.

У воєнний час наше завдання – забезпечити безперебійний рух основними маршрутами області, що є гуманітарними коридорами та частиною обороноздатності країни.