У Житомирі почало працювати Центральне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства

У Житомирі почало працювати Центральне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства

В Житомирі розпочало роботу Центральне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства. Про це повідомляє Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства.

«Завдання управління – реалізація повноважень Держлісагентства в лісовій галузі і здійснення державного контролю за дотриманням вимог нормативно-правових актів у сфері лісового та мисливського господарства  і полювання, – роз'яснює начальник новоствореного органу Сергій Смічик. – Крім того, вищезазначений міжрегіональний орган надає адміністративні послуги – видає сертифікати про походження деревини, дозволи на проведення рубок головного користування, посвідчення мисливця тощо».

В той же час Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарство припинило діяльність у зв'язку з ліквідацією.

Державні лісогосподарські підприємства, діяльність яких координувалася Житомирським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, ліквідовано шляхом приєднання їх до Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».

Ці процеси відбулися в рамках реформування лісової галузі Центральне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства здійснює реалізацію повноважень Державного агентства лісових ресурсів України у сфері лісового та мисливського господарства на території Київської та Житомирської областей і м. Києва.

Управління розміщене за адресою: м. Житомир, вул. Степана Бандери, 8.

Електронна пошта: info@c.forest.gov.ua

Сайт: https://c.forest.gov.ua/

Телефон приймальні: 097-81-53-756.