День закоханих по-воєнному: скільки нових сімей з’явилося на Житомирщині 14 лютого? (ВІДЕО)

Він – у берцях та формі, вона – у білій сукні. У колі найрідніших Катерина та Віталій виконують свій перший подружній танець. Кажуть, рішення одружитися було зважене і мріяли зробити це саме у день закоханих.

«Планували під цю дату, щоб потім далі знати, що у нас на таку дату гарна річниця», — каже наречена Катерина Горохівська.

Віталій перед одруженням небагатослівний й поспішає швидше на церемонію.

Та після розпису сміливо повторює вже дружині, що кохає її й саме вона стане його опорою, допоки він буде на передовій.

«Попереду лише кохання», — зазначає наречений Віталій Горохівський.

Тим часом батьки наречених уже мріють по поповнення у родині.

І поки родина Горохівських чекає на добру звістку, у коридорі на свою церемонію чекає наступна пара. Їхнє кохання уже перевірене роками, адже Зоряна та Павло разом з 91-го року й вони вже мають трьох дорослих дітей, але-от обмінятися каблучками вирішили саме сьогодні. Майбутній чоловік зізнається, на рішення вплинула і війна.

А, розділивши не один десяток років разом, пара дає і кілька порад молодим сім’ям.

У палаці ж одружень кажуть, серед пар, які побралися під час війни, бачать зміни. Люди, констатують, переоцінили життя.

На початку війни, пригадує Наталія Будна, охочих одружитися було десятки на день.

Сьогодні лише станом на ранок було відомо, що на Житомирщині з’явиться понад 30 нових родин, але до вечора, кажуть у РАЦсі, цифра може побільшати.

Уже майже рік у шлюбі і Ніна. Дівчина вийшла заміж на початку війни, зізнається, хоч і планували із коханим побратися пізніше, процес раптово прискорився.

Нині із чоловіком бачитися вдається не часто. Андрій воює на Сході й приїжджає украй рідко, утім радувати свою дружину не забуває і на відстані.

А ще, додає дівчина, відстань дає зрозуміти парам чи справжнє у них кохання й зізнається, Андрій – саме той чоловік, із яким хочеться провести усе своє життя.