Житомиряни заборгували 200 млн. грн. перед теплокомуненерго

Житомиряни заборгували 200 млн. грн. перед теплокомуненерго

Борги за тепло зростають щодня. Наразі є заборгованість житомирян за тепло перед «Житомиртеплокомуненерго» близько 200 млн грн. Це ставить під загрозу роботу підприємства, можливість постачання тепла в оселі жителів міста. Про це повідомляє КП «Житомиртеплокомуненерго».

«Ми щиро дякуємо тим споживачам, які сумлінно ставляться до виконання своїх зобов'язань, і з огляду на обставини останніх років, лояльно відносились до боржників. Зараз обставини змушують більш активно взятись за стягнення заборгованості за тепло. Найближчим часом ми маємо провести претензійну роботу стосовно боржників. Готуємо заяви до суду з подальшим стягненням боргів через продаж майна», – йдеться у повідомленні.

Претензійна робота стосуватиметься всіх боржників, особливо 749 домогосподарств, у яких борги вже становлять десятки тисяч гривень.

Наш обов'язок зараз як підприємства, так і споживачів — зробити все можливе, щоб зберегти об'єкти критичної інфраструктури. Тому Житомиртеплокомуненерго звертається з проханням погасити заборгованість за теплопостачання чи у разі, якщо немає змоги заплатити, необхідно звернутись до «Житомиртеплокомуненерго» для проведення реструктуризації боргу.