У Житомирському ліцеї №3 пройшли заходи з нагоди Дня Єднання (ВІДЕО)

Дитячими долонями закрити Україну – про це мріють маленькі житомиряни. росія подарувала українській малечі дитинство, обпалене війною. І вже у такому віці вони знають чому в країні запровадили День Єднання.

16 лютого стало Днем Єднання саме тому, що минулого року уся Україна цього дня очікувала наступу росії. Та не зламалась і не злякалась, а об’єдналась перед небезпекою. Зараз це свято для нас нове, але дітей змалку привчають до того, що саме в об’єднанні наша сила.

Заходи у ліцеї розпочались із самого ранку, а готувалися до цього близько тижня. Одним із елементів святкування стала благодійна ярмарка.

Участь у ярмарці взяли учні та батьки 5-х-11-х класів. В основному, кажуть, готували усе власноруч з любов’ю.

Ті, хто ще не вміють готувати, також не захотіли залишатися осторонь і вирішили допомогти тим, що в них виходить найкраще. Учениці 5-го класу Катя та Христина продають прикраси, які самі виготовляють.

По завершенню ярмарку усі кошти підрахують та в залежності від суми вирішуватимуть на що їх витрачати. Попри те, що минув рік від запровадження Дня Єднання, чутки про можливий ще один наступ досі залишаються. Та українці продовжують демонструвати світу – коли ми разом, нас не подолати.