Щасливі газові історії: як котли від АТ «Житомиргаз» дарують тепло в оселях українців (ВІДЕО)

Пані Наталія показує свій новий котел, яким, хизується, дуже швидко навчилася користуватися. Жінка проживає у дитячому будинку сімейного типу і на вихованні має близько 10 дітей. Зізнається, проблеми з опаленням мали завжди, тож довгий час шукали підходящий варіант.

«Ми дуже-дуже мучились з газовим опаленням. Ми його декілька разів перероблювали, ви ж бачите, труб декілька, і металеві, і пластикові. Потім довелось експериментувати, було 2 котли, але вони не відповідали тому, що повинні були отопити будинок в 350 кв. м», — каже клієнтка АТ «Житомиргаз» Наталія.

Температура в оселі залишалась недостатньо теплою. Та наприкінці минулого року, як говорить жінка, здійснилась її мрія. Випадково у Клієнтському просторі 104.ua у Звягелі побачила саме цей котел.

Після збору коштів та оплати котел почали встановлювати. Зараз, користуючись приладом вже декілька місяців, Наталія впевнено може сказати – це те, що їм було потрібно. В будинку тепло, працює безшумно та швидко.

Ще один котел, котрий вже близько 2-х місяців дарує тепло, фахівці АТ «Житомиргаз» встановили в одному з приміщень управління освіти і науки Звягельської міської ради.

Із такими прохання, зізнаються у клієнтському просторі Звягеля, звертаються мало не щодня. Вислуховуючи усі побажання та потреби споживача, фахівці на місці допомагають обрати найкращий варіант котла та виконати усі роботи зі встановлення.

Є в асортименті і твердопаливні котли. Обрати найкращий для вас допоможуть кваліфіковані працівники, котрі вже допомогли сотням українців.

Фахівці закликають, маючи проблеми із газовим обладнанням, варто завжди звертатися до спеціалістів, адже самовільне втручання може призвести до трагедії. А такі клієнтські простори відкриті по всій Житомирській області.