На Михайлівській збирали кошти на автомобіль швидкої допомоги для рятувальників Житомирщини

На Михайлівській збирали кошти на автомобіль швидкої допомоги для рятувальників Житомирщини

Вогняне шоу та ярмарок-продаж на головній пішохідній вулиці Житомира. Саме так підготувалися організатори збору, щоб максимально привернути в неділю увагу містян та гостей обласного центру до цієї шляхетної справи. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Житомирській області.

Головними ініціаторами такого збору стали рідні та колеги рятувальника Дмитра Краснощокова, який загинув 24 грудня минулого року на деокупованій Херсонщині під час виконання службових обов'язків.

«Збір грошей на автомобіль швидкої допомоги для аварійно-рятувальної частини з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій аварійно-рятувального загону спецпризначення ДСНС в області підтримали у Фонді громади Житомира.

Станом на 19 лютого для придбання автомобіля швидкої медичної допомоги для житомирських рятувальників зібрали понад 330 тисяч гривень. Мета збору – 500 тисяч.

Спасибі всім, хто долучився до збору! Разом ми допоможемо виконувати рятувальникам свою роботу та наближаємо нашу перемогу!», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо пластовий молодіжний центр провів благодійний квартирник заради збору коштів на безпілотні літальні апарати для штурмової частини.