У Домі української культури стартували тематичні заходи до дня народження Лесі Українки (ВІДЕО)

У Домі української культури закружляли мавки із «Лісової пісні» Лесі Українки. 25-го лютого відзначають день народження видатної письменниці. З цієї нагоди у Житомирі стартували тематичні заходи.

Першими у пошуки «загублених сторінок» поринули 9-класники ліцею №7. В кожній кімнаті учасники квесту мали знайти підказки та з їх допомогою виконати завдання.

Тож таким чином учасники подорожують Лесиними стежками. За кожну розгадку учасники отримують яскраві стрічки, за кількістю яких в кінці визначатимуть переможців. Однак заохочувальні подарунки матимуть усі, зазначають організатори. Про саму ж письменницю, зізнаються діти, знають досить багато фактів.

Надихає своїм прикладом Леся Українка і Катерину.

Окрім квесту, старшокласники взяли участь у соціальній акції «На крилах вдячності». На паперових голубах залишали слова вдячності друзям, знайомим та зовсім невідомим, але таким рідним українським військовим.

На паперових голубах можна побачити різні слова та побажання, однак спільними на них є одне – бажання перемоги. Згодом усе написане зможуть прочитати і самі захисники.

Залишити свої слова вдячності для захисників, а також взяти участь у квесторії «Лесиними стежками» можна впродовж тижня, однак обов’язково за попередньою реєстрацією.