Міграційна поліція області уклала угоду з про співпрацю з представниками Управління Держпраці

20 вересня працівники відділу міграційної поліції ГУНП Житомирщини уклали угоду про співпрацю з представниками Управління Держпраці в області. Цим документом регламентовано реалізацію спільних заходів, зокрема, у питаннях державного нагляду та контролю під час використання праці іноземців та осіб без громадянства, дотримання прав і гарантій працівників, а також протидії нелегальній міграції та торгівлі людьми.

196
детальніше
У Житомирі та області розпочато кампанію детінізації трудових відносин

З початку липня 2021 року підрозділи ДПС та Держпраці розпочали кампанію детінізації трудових відносин. З початку року вже надійшло 9 звернень платників, які мають неоформлені трудові відносини. Що робити у такому випадку та куди звертатися по допомогу далі у сюжеті

593
детальніше
Інспектори управління держпраці в Житомирській області проводять інформаційну кампанію

В Україні триває інформаційна кампанія для подолання незадекларованої праці. Інспектори управління держпраці в Житомирській області щоденно відвідують торгівельні заклади, заклади тимчасового розміщування та організації харчування аби розповісти та попередити неофіційне працевлаштування, адже заробітна плата в конвертах тягне за собою штрафи та негативні наслідки. Така інформаційна кампанія триватиме до 31 січня. За кожного неоформленого працівника передбачена штрафна санкція у розмірі 30-ти мінімальних заробітних плат попереджають фахівці.

635
детальніше