Новий гравець «Полісся» Таллес в першому інтерв'ю розповів про рішення переходу, переїзд до України та свої очікування (ВІДЕО)

ФК «Полісся» уклав чотирирічний контракт із бразильським півзахисником Таллесом Маседо Толедо Костою. В своєму першому великому інтерв’ю для клубного YouTube каналу він розповів про рішення переходу в «Полісся», переїзд до України та свої очікування від виступів за «вовків»

90
детальніше
Яссін Фортюн — новий гравець ФК «Полісся»

Правий півзахисник Яссін Фортюн приєднується до футбольного клубу «Полісся» на правах оренди і виступатиме за вовків у сезоні 2023/2024. По завершенню терміну оренди «Полісся» має право на викуп футболіста у швейцарського клубу «Сьйон»

83
детальніше
Житомирське «Полісся» розгромило ФК «Олександрію» на виїзді: рахунок – 0:3 (ВІДЕО)

Розгром на останніх хвилинах. 25-го серпня ФК «Полісся» на виїзді обіграв ФК «Олександію» з рахунком 0:3, забивши усі голи на останніх хвилинах матчу. Детальніший огляд гри – дивіться у сюжеті

104
детальніше
Захисник Микита Кравченко — новий гравець ФК «Полісся»

Правий захисник київського «Динамо» Микита Кравченко приєднується до футбольного клубу «Полісся» на правах оренди і виступатиме за «вовків» у сезоні 2023/2024. По завершенню терміну оренди «Полісся» має право на викуп футболіста у столичного клубу

166
детальніше
Показати ще Показати ще