Зберігав понад півтисячі відеофайлів з дитячою порнографією – у Житомирі судитимуть 51-річного чоловіка

Ювенальний прокурор Житомирської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактом умисного одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем та умисного зберігання дитячої порнографії (ч. 1 ст. 301-1 КК України)

129
детальніше
Розбещення малолітніх та примушення до створення дитячої порноґрафії – на Житомирщині росіянину повідомили про підозру

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Житомирської обласної прокуратури громадянину російської федерації повідомлено про підозру у розбещенні малолітньої, пропозиції зустрічі з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем, з метою вчинення стосовно неї розпусних дій та примушенні малолітньої особи до участі у створенні дитячої порнографії та її розповсюдженні (ч. 1 ст. 156, ч. 3 ст. 156-1, ч. 4 ст. 301-1 КК України)

224
детальніше
Кримінальна «полуничка»: у Житомирі викрили організовану групу з виготовлення та поширення порнографії

Слідством встановлено, що у середині 2021 року житель м. Кривого Рогу та його співмешканка спланували схему отримання прибутку шляхом виготовлення та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру через мережу Інтернет. Свою протиправну діяльність вони розгорнули у м. Житомирі

281
детальніше