На Житомирщині судитимуть священника УПЦ (МП) за розбещення неповнолітньої

Ювенальний прокурор Житомирської обласної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт стосовно настоятеля храму за фактом розбещення неповнолітньої (ч.1 ст.156 КК України)

133
детальніше
Суд ухвалив вирок молодикові, обвинуваченому у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої родички

Бердичівський міськрайонний суд ухвалив обвинувальний вирок 19-річному мешканцеві Житомирського району, обвинуваченому у вчиненні розпусних дій щодо  малолітньої особи (ч. 2 ст. 156 КК України) та крадіжці під час дії воєнного стану (ч. 4 ст. 185  КК України)

125
детальніше
Горе-хрещеного засудили на 15 років за гратами за ґвалтування і розбещення двох малолітніх похресниць

За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Бердичівської окружної прокуратури громадянина визнано винним у зґвалтуванні та розбещенні малолітніх, вчинених повторно (ч. ч. 4, 6 ст. 152, ч. 2 ст.156 КК України). Його засуджено до позбавлення волі строком на 15 років

160
детальніше
Розбещення малолітніх та примушення до створення дитячої порноґрафії – на Житомирщині росіянину повідомили про підозру

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Житомирської обласної прокуратури громадянину російської федерації повідомлено про підозру у розбещенні малолітньої, пропозиції зустрічі з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем, з метою вчинення стосовно неї розпусних дій та примушенні малолітньої особи до участі у створенні дитячої порнографії та її розповсюдженні (ч. 1 ст. 156, ч. 3 ст. 156-1, ч. 4 ст. 301-1 КК України)

223
детальніше
На Житомирщині тренера гуртка обвинувачують у розбещенні малолітніх

Ювенальні прокурори Житомирської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього тренера гуртка за фактом вчинення розпусних дій щодо малолітніх осіб (ч. 2 ст. 156 КК України)

290
детальніше
На Житомирщині тренера гуртка підозрюють у розбещенні малолітніх

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Житомирської обласної прокуратури, на підставі зібраних слідством доказів, тренеру одного з гуртків повідомлено про підозру у вчиненні розпусних дій щодо малолітніх осіб (ч. 2 ст. 156 КК України)

189
детальніше
6 років ув’язнення та сплата понад 150 тис. грн моральної компенсації – у Бердичеві засуджено фахівця спортивного клубу за розбещення малолітньої

За підтримання публічного обвинувачення прокурорів Житомирської обласної та Бердичівської окружної прокуратур місцевого жителя визнано винним у розбещенні малолітньої дитини, вчинене особою, на яку покладено обов’язки щодо виховання потерпілої (ч. 2 ст. 156 КК України). Суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі строк на 6 років і 6 місяців та сплати понад 150 тис. грн заподіяної моральної шкоди

308
детальніше